For your and others’ comfort

Policies

We greet all our dear guests in the Betty Apartment House!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zavartalan legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek betartani.

1.) Érkezés – távozás (check in – check out) információk

Az apartmant az érkezés napján 14.00 és 15.00 óra között lehet elfoglalni, ha más időpontban szeretne érkezni, azt legyen szíves előre jelezni! A távozás napján az apartmant 10.00 óráig kell elhagyni. A szoba elfoglalása és a kulcs átvétele előtt, kérjük, legyenek szívesek a bejelentő lapokat kitölteni, és a teljes szállásdíjat kifizetni. Szálláshelyünkön, bankkártyával, szépkártyával, készpénzzel illetve átutalással is lehet fizetni. A lefoglalt apartman szállásdíját, idő előtti elutazás esetén, nem áll módunkban visszafizetni.

2.) 2. Key of apartment
Vendégeink érkezéskor apartman kulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. Távozáskor az apartman kulcsot kérjük legyenek szívesek  kívülről az ajtóban hagyni. Az automata nagykapuhoz, két távirányító van az épületben, az egyik a földszinten a másik az emeleten, ezért kérünk minden Vendéget, hogy az autóval történő kiállás után a távirányítókat, legyenek szívesek visszavinni a társalgó / étkezőkbe, azt az Apartmanház területéről kivinni tilos.

3.) 3. Visitors
Az apartmanban csak regisztrált vendégeink tartózkodhatnak, kérjük, hogy látogatóikat előre egyeztetve, kizárólag a szállásadó tudtával és engedélyével fogadják. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak e a vendégek.

 4.) 4. Basic services

Vendégeink részére az apartman ára a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: parkolás az udvarban, légkondícionálás, szobaszéf, WIFI, fürdőlepedő és kisméretű törölköző, az apartman teljes területének és a közös használatú területeinek szabad használata  (reggeliző terasz, pihenő és grill terasz, játszótér, ping pong asztal, darts, íjászat, tollas, társasjátékok). A grillezéshez, bográcsozáshoz tűzifát és faszenet biztosítunk, de ezt a szándékát kérjük előre jelezze.  A szabadidő tartalmas eltöltését biztosító felnőtt és gyermek játszóeszközöket, mindenki saját vagy kiskorúak esetében a törvényes képviselő, gyám vagy kísérő felelősségére veheti igénybe, ami az Üzemeltető kártérítési felelősségét kizárja.

5.) 5. Safety

Az apartmanban hagyott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget. Amennyiben elhagyják az apartmanházat, kapcsolják ki a légkondícionálót, zárják el a csapokat, kapcsolják le a világítást, kapcsolják ki az elektromos eszközöket, zárják be az ajtókat és az ablakokat! Az apartmanház homlokzatán vagyon- és személybiztonsága érdekében kamera működik, amely napi 24 órában, folyamatosan készít és rögzít felvételeket.

6.) Takarítás

Hosszabb tartózkodás esetén, heti egy alkalommal takarítást és ágynemű cserét biztosítunk.

7.) 6. Fire protection
Az apartmanban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni szigorúan tilos! Tűz esetén a szobák ajtaján kihelyezett menekülési útvonalat követve kell az épületet elhagyni. Tűzoltó palackok a szálláshely folyosóin, emeletenként találhatók. Tűz esetén kérjük a gondnok vagy a tulajdonos haladéktalan értesítését.

8.) 7. Smoking
Az apartmanház egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink, az emeleti teraszon, és az udvar kijelölt területén gyújthatnak rá.

9.) 8. Peaceful rest of the guests
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég és szomszédaink nyugalmát, és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel 22:00 óra és reggel 08:00 óra között. A ping-pong, darts és csocsó használata 22:00 óráig megengedett.

10.) 9. Values of the apartment
A berendezési tárgyakat és a textíliákat (pl. plédet, törülközőt, stb.) az apartmanból kivinni szigorúan tilos!

11.) 10. Error report
Please report any breakages in the apartment to the owners of the house immediately.

12.) 11. Pets
Pets are not allowed in the apartment without permission.

13.) 12. Damage
Guests are financially liable for damage caused by negligence or willful misconduct, which must be reimbursed directly to the hotel.

14.) A házirend megsértése esetén a Tulajdonos jogában áll a szálláslehetőség felmondása! A lefoglalt apartman szállásdíját, nem áll módunkban visszafizetni.

A szállás használatba vételével, Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat!

Have a pleasant time and a nice rest in our accomodation.

Reservation by phone:

Betti Pék
+36 (30) 380 8011

József Pék
+36 (30) 900 8844

Contact us
bettyapartman2020@gmail.com

HÍREK, AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

MAP