2020. július 4-5.

“Az idei nyár első nagyobb rendezvénye július 4-5 –én (szombat-vasárnap) a strand főbejáratánál a „Mű-terem az utcán” nevű művészeti program.

Részletes program

Kiváló, professzionális festőművészeket sikerült megnyerni ehhez a különleges, egyedülálló kulturális programhoz, melyhez összeállt egy csapat, hölgyek, urak vegyesen, egészen fiatal korosztálytól, a közép generáción át a tapasztalt idősebb művészekig, nagyon színes palettán, különböző stílusban.

A mű-terem az utcán, avagy a műterem az utcán, látványos action painting, melynek végén egy interaktív kiállítás megnyitó, tárlatvezetés lesz a téren, Soma Mama vezetésével.
Fontos, hogy mindenki hoz még magával egy munkát is, így valóban egy nagyon tartalmas, izgalmas kiállítás várható 22 képpel.
A cél az, hogy az összeállított kortárs művészeti csoport minőségben tudjon “villantani” finom részleteket a magyar kortárs festészet gazdag palettájáról, ami nagyon sokak számára teljesen ismeretlen és ehhez Hajdúszoboszló teret kínáljon. Ez kiváló lehetőség arra, hogy a kortárs festőművészet újabb közönségre találjon. Ennél közelebb már nem lehet menni.