AZ ÖN ÉS MÁSOK KÉNYELMÉÉRT

Házirendünk

Köszöntünk minden kedves vendéget a Betty Apartmanházban!

 Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zavartalan legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek betartani.

1.) Érkezés – távozás (check in – check out) információk

Az apartmant az érkezés napján 14.00 és 15.00 óra között lehet elfoglalni, ha más időpontban szeretne érkezni, azt legyen szíves előre jelezni! A távozás napján az apartmant 10.00 óráig kell elhagyni. A szoba elfoglalása és a kulcs átvétele előtt, kérjük, legyenek szívesek a bejelentő lapokat kitölteni, és a teljes szállásdíjat kifizetni. Szálláshelyünkön, bankkártyával, szépkártyával, készpénzzel illetve átutalással is lehet fizetni. A lefoglalt apartman szállásdíját, idő előtti elutazás esetén, nem áll módunkban visszafizetni.

2.) Az apartman kulcsa
A regisztráláskor apartmankulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. Az apartman elhagyásakor a kulcsot kérjük kívülről az ajtóban hagyni. Az automata nagykapuhoz, két távirányító van az épületben, az egyik a földszinten a másik az emeleten, ezért kérünk minden Vendéget, hogy az autóval történő kiállás után a távirányítókat, legyenek szívesek visszavinni a társalgó / étkezőkbe, azt az Apartmanház területéről kivinni tilos.

3.) Látogatók
Az apartmanban csak regisztrált vendégeink tartózkodhatnak, kérjük, hogy látogatóikat előre egyeztetve, kizárólag a szállásadó tudtával és egedélyével fogadják. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak e a vendégek.

4.) Alapszolgáltatásaink

Vendégeink részére az apartman ára a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: parkolás az udvarban, légkondícionálás, szobaszéf, WIFI,  fürdőlepedő és kisméretű törölköző, az apartman teljes területének és a közös használatú területeinek szabad használata  (reggeliző terasz, pihenő és grill terasz, játszótér, ping pong asztal, darts, íjászat, tollas, társasjátékok). A grillezéshez, bográcsozáshoz tűzifát és faszenet biztosítunk, de ezt a szándékát kérjük előre jelezze.  A szabadidő tartalmas eltöltését biztosító felnőtt és gyermek játszóeszközöket, mindenki saját vagy kiskorúak esetében a törvényes képviselő, gyám vagy kísérő felelősségére veheti igénybe, ami az Üzemeltető kártérítési felelősségét kizárja.

5.) Biztonság

Az apartmanban hagyott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget. Amennyiben elhagyják az apartmanházat, kapcsolják ki a légkondícionálót, zárják el a csapokat, kapcsolják le a világítást, kapcsolják ki az elektromos eszközöket, zárják be az ajtókat és az ablakokat! Az apartmanház homlokzatán vagyon- és személybiztonsága érdekében kamera működik, amely napi 24 órában, folyamatosan készít és rögzít felvételeket.

6.) Tűzvédelem
Az apartmanban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni szigorúan tilos! Tűz esetén a szobák ajtaján kihelyezett menekülési útvonalat követve kell az épületet elhagyni.Tűzoltó palackok a szálláshely folyosóin, emeletenként találhatók. Tűz esetén kérjük a gondnok vagy a tulajdonos haladéktalan értesítését.

7.) Dohányzás
Az apartmanház egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink, az emeleti teraszon, és az udvar kijelölt területén gyújthatnak rá.

8.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát, és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra és reggel 08:00 óra között.

9.) Az apartman értékei
A berendezési tárgyakat és a textíliákat (pl. plédet, törülközőt, stb. ) az apartmanból kivinni szigorúan tilos!

10.) Hibajelentés
Kérjük, hogy az apartmanban tapasztalt mindennemű meghibásodást a ház illetékesei felé haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

11.) Háziállat
Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni!

12.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, amely kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!

Telefonos foglalás:

Pék Betty
+36 (30) 380 8011

Pék József
+36 (30) 900 8844

Írjon nekünk!
bettyapartman2020@gmail.com

HÍREK, AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

TÉRKÉP