AZ ÖN ÉS MÁSOK KÉNYELMÉÉRT

Házirendünk

Köszöntünk minden kedves vendéget a Betty Apartmanházban!

 Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zavartalan legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek betartani.

1.) Érkezés – távozás (check in – check out) információk

Az apartmant az érkezés napján 14.00 és 17.00 óra között lehet elfoglalni. A távozás napján az apartmant 10.00 óráig kell elhagyni. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékukat előre jelezzék, e-mailben. A távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég az apartmanba. A korábbi érkezés és a későbbi távozás lehetősége abban az esetben áll fenn, amennyiben azt írásosan visszaigazoljuk Önöknek. A lefoglalt apartman szállásdíját, idő előtti elutazás estén, nem áll módunkban visszafizetni.

2.) Az apartman kulcsa
A regisztráláskor apartmankulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. Az apartman elhagyásakor a kulcsot kérjük az előre egyeztetett időpontban leadni.

3.) Látogatók
Az apartmanban csak regisztrált vendégeink tartózkodhatnak, kérjük, hogy látogatóikat előre egyeztetve, a vendég-bejelentőlap pontos kitöltésével szíveskedjenek bejelenteni. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak e a vendégek.

4.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére az apartman ára a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: parkolás az udvarban, fürdőlepedő és kisméretű törülköző használata, az apartman teljes területének és a közös használatú területeinek szabad használata (teraszok, udvar, kültéri pihenő, grill terasz). A grillezéshez, bográcsozáshoz tűzifát biztosítunk, de ezt a szándékát kérjük előre jelezze.

5.) Biztonság
Az apartmanban hagyott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget. Amennyiben elhagyják az apartmanházat, zárják el a csapokat, kapcsolják le a világítást, kapcsolják ki az elektromos eszközöket, zárják be az ajtókat és az ablakokat!

6.) Tűzvédelem
Az apartmanban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni szigorúan tilos!

7.) Dohányzás
Az apartman egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink, az udvar kijelölt területén gyújthatnak rá.

8.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát, és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra és reggel 08:00 óra között.

9.) Az apartman értékei
A berendezési tárgyakat és a textíliákat (pl. plédet, törülközőt, stb. ) az apartmanból kivinni szigorúan tilos!

10.) Hibajelentés
Kérjük, hogy az apartmanban tapasztalt mindennemű meghibásodást a ház illetékesei felé haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

11.) Háziállat
Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni!

12.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, amely kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!

 

Telefonos foglalás:

Pék József
+36 (30) 900 8844

Pék Betty
+36 (30) 380 8011

Írjon nekünk!
bettyapartman2020@gmail.com

Déri Múzeum

Déri Múzeum

Az alábbiakban a debreceni Déri Múzeum aktuális kiállításairól, programjairól tájékozódhat. Az...

bővebben

Kövessen bennünket a Facebookon!

HÍREK, AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

Déri Múzeum

Déri Múzeum

Az alábbiakban a debreceni Déri Múzeum aktuális kiállításairól, programjairól tájékozódhat. Az...

bővebben

TÉRKÉP