AZ ÖN ÉS MÁSOK KÉNYELMÉÉRT

Házirendünk

Köszöntünk minden kedves vendéget a Betty Apartmanházban!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zavartalan legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek betartani.

1.) Érkezés – távozás (check in – check out) információk

Az apartmant az érkezés napján 14.00 és 15.00 óra között lehet elfoglalni, ha más időpontban szeretne érkezni, azt legyen szíves előre jelezni! A távozás napján az apartmant 10.00 óráig kell elhagyni. A szoba elfoglalása és a kulcs átvétele előtt, kérjük, legyenek szívesek a bejelentő lapokat kitölteni, és a teljes szállásdíjat kifizetni. Szálláshelyünkön, bankkártyával, szépkártyával, készpénzzel illetve átutalással is lehet fizetni. A lefoglalt apartman szállásdíját, idő előtti elutazás esetén, nem áll módunkban visszafizetni.

2.) Az apartman kulcsa
Vendégeink érkezéskor apartman kulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. Távozáskor az apartman kulcsot kérjük legyenek szívesek  kívülről az ajtóban hagyni. Az automata nagykapuhoz, két távirányító van az épületben, az egyik a földszinten a másik az emeleten, ezért kérünk minden Vendéget, hogy az autóval történő kiállás után a távirányítókat, legyenek szívesek visszavinni a társalgó / étkezőkbe, azt az Apartmanház területéről kivinni tilos.

3.) Látogatók
Az apartmanban csak regisztrált vendégeink tartózkodhatnak, kérjük, hogy látogatóikat előre egyeztetve, kizárólag a szállásadó tudtával és engedélyével fogadják. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak e a vendégek.

 4.) Alapszolgáltatásaink

Vendégeink részére az apartman ára a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: parkolás az udvarban, légkondícionálás, szobaszéf, WIFI, fürdőlepedő és kisméretű törölköző, az apartman teljes területének és a közös használatú területeinek szabad használata  (reggeliző terasz, pihenő és grill terasz, játszótér, ping pong asztal, darts, íjászat, tollas, társasjátékok). A grillezéshez, bográcsozáshoz tűzifát és faszenet biztosítunk, de ezt a szándékát kérjük előre jelezze.  A szabadidő tartalmas eltöltését biztosító felnőtt és gyermek játszóeszközöket, mindenki saját vagy kiskorúak esetében a törvényes képviselő, gyám vagy kísérő felelősségére veheti igénybe, ami az Üzemeltető kártérítési felelősségét kizárja.

5.) Biztonság

Az apartmanban hagyott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget. Amennyiben elhagyják az apartmanházat, kapcsolják ki a légkondícionálót, zárják el a csapokat, kapcsolják le a világítást, kapcsolják ki az elektromos eszközöket, zárják be az ajtókat és az ablakokat! Az apartmanház homlokzatán vagyon- és személybiztonsága érdekében kamera működik, amely napi 24 órában, folyamatosan készít és rögzít felvételeket.

6.) Takarítás

Hosszabb tartózkodás esetén, heti egy alkalommal takarítást és ágynemű cserét biztosítunk.

7.) Tűzvédelem
Az apartmanban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni szigorúan tilos! Tűz esetén a szobák ajtaján kihelyezett menekülési útvonalat követve kell az épületet elhagyni. Tűzoltó palackok a szálláshely folyosóin, emeletenként találhatók. Tűz esetén kérjük a gondnok vagy a tulajdonos haladéktalan értesítését.

8.) Dohányzás
Az apartmanház egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink, az emeleti teraszon, és az udvar kijelölt területén gyújthatnak rá.

9.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég és szomszédaink nyugalmát, és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel 22:00 óra és reggel 08:00 óra között. A ping-pong, darts és csocsó használata 22:00 óráig megengedett.

10.) Az apartman értékei
A berendezési tárgyakat és a textíliákat (pl. plédet, törülközőt, stb.) az apartmanból kivinni szigorúan tilos!

11.) Hibajelentés
Kérjük, hogy az apartmanban tapasztalt mindennemű meghibásodást a ház illetékesei felé haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

12.) Háziállat
Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni!

13.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, amely kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

14.) A házirend megsértése esetén a Tulajdonos jogában áll a szálláslehetőség felmondása! A lefoglalt apartman szállásdíját, nem áll módunkban visszafizetni.

A szállás használatba vételével, Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat!

Telefonos foglalás:

Pék Betty
+36 (30) 380 8011

Pék József
+36 (30) 900 8844

Írjon nekünk!
bettyapartman2020@gmail.com

HÍREK, AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

TÉRKÉP